Müşteri Hizmetleri :  0(216) 324 59 99
TR Dil: Türkçe Down

BİOBELLİNDA KOZMETİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA A.Ş. ÇEREZ POLİTİKASI VE İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

          BİOBELLİNDA KOZMETİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA A.Ş. (“Biobellinda” veya “Şirket”) tarafından işlettiği   https://www.biobellinda.com.tr/ internet sitesini ziyaret edenlerin (“Veri Sahibi”) gizliliğini korumak Şirket'in önde gelen ilkelerindendir. Burada; (1) Çerez Politikası ve (2) İnternet Sitesi Gizlilik Politikası’nın yürürlüğü hakkında açıklamalar yapılmaktadır.

          İnternet sitemizi ziyaret etmeniz sırasında elde edilen kişisel veriler, veri sorumlusu olarak Şirket tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Kişisel verilerinizin işlenme amacı, aktarıldığı taraflar ve aktarım amacı, kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi ve veri sahibi olarak haklarınız ile ilgili detaylı bilgilere "Aydınlatma Metninden" ulaşabilirsiniz.

1. ÇEREZ POLİTİKASI

           İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Çerez (“cookies”) kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız.

          ÇEREZ NEDİR VE NEDEN KULLANILMAKTADIR?

          Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır.
          1.  İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
          2.   İnternet Sitesini iyileştirmek ve İnternet Sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek;
          3.  İnternet Sitesinin, sizin ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

          İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZ TÜRLERİ:

Oturum Çerezleri (Session Cookies) Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin İnternet Sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.
Kalıcı Çerezler (Persistent Cookies) Kalıcı çerezler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır. Kalıcı çerezlerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde İnternet Sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda İnternet Sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

          İNTERNET SİTEMİZDE KULLANILAN ÇEREZLER:

Teknik Çerezler (Technical Cookies) Teknik çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.
Otantikasyon Çerezleri (Authentication Cookies) Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.
Flash Çerezleri (Flash Cookies) İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.
Kişiselleştirme Çerezleri (Customization Cookies) Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitesinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.
Analitik Çerezler (Analytical Cookies) Analitik çerezler ile internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

          ÇEREZLERİN KULLANIMI VERİ SAHİPLERİ TARAFINDAN ENGELLENEBİLİR Mİ?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkânına sahipsiniz.

Adobe Analytics http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html
AOL https://help.aol.com/articles/clear-cookies-on-a-web-browser
https://help.aol.com/articles/enable-cookies-in-your-web-browser
Google Adwords https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Google Chrome http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

2. İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

          Biobellinda, bizimle paylaştığınız kişisel olarak tanımlanabilecek bilgilerin gizliliğinin korunmasına yürekten inanmaktadır. Kişisel bilgilerinizi ne şekilde kullanacağımız hakkında size bilgi vermenin ve bu bilgilerin kullanım şekli konusunda seçenekler sunmanın da önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, işbu Gizlilik Politikası’nı dikkatlice okumanızı öneriyoruz.
          1. Biobellinda internet sitesindeki tüm dokümanlar Biobellinda’nın mülkiyetindedir. Kod ve yazılım da dâhil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, yeniden yayımlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez ya da dağıtamazsınız. Yukarıda belirtilenden bağımsız olarak, internet sitesinin sayfalarının yazıcı çıktısını kişisel kullanımınız için alabilirsiniz.
          2. Biobellinda web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkânlar dâhilinde tedbir alınmış olmakla birlikte, nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmek ve gerekli korumayı sağlamakla yükümlüdür. Bu çerçevede kullanıcı, Biobellinda web sitesine girmesi nedeniyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.
          3. Biobellinda web sitesinde yer alan her türlü bilgi sadece tanıtım ve bilgi verme amaçlıdır. Kullanıcı hiçbir şekilde web sitesinde yer alan bilgilerin eksik veya hatalı olduğu ya da bu bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz. Kullanıcı, bilgileri referans alarak bir işlem yapmak niyetinde olduğunda, nihai ve güvenilir enformasyonu, Biobellinda’dan temin etmekle yükümlü olduğunu ve web sitesinde yayınlanan bilgilerin güncel olmaması nedeniyle Biobellinda’nın herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.
          4. Biobellinda, kendi takdirinde olmak üzere sitenin içeriğini dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme ya da sona erdirme ve Biobellinda web sitesinde kayıtlı kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkını saklı tutar. Biobellinda web sitesinin hatasız olması için her türlü tedbir almış olmakla birlikte, sitede mevcut ya da oluşabilecek hatalar ile ilgili herhangi bir garanti verilmemektedir.
          5. Resmi makamlardan kullanıcıya yönelik bir suç duyurusu ya da resmi soruşturma talebi gelmesi ve/veya kullanıcının Biobellinda sistemlerinin çalışmasına engel olacak ya da işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde, Biobellinda, kullanıcının kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirimde bulunma hakkına sahiptir.
          6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Hiçbir teknolojik sistem tamamen güvenli, "kurcalama" ya da "hacker-korumalı" değildir. Biobellinda, kişisel bilginize yetkisiz erişim, hatalı kullanım ya da yanlış değişime ilişkin riskleri önlemek ve asgariye indirmek için gerekli tedbirleri (yazılım ve donanım olarak) almaktadır. Buna rağmen doğacak zarar Biobellinda’nın sorumluluğunda değildir. Kullanıcı bireysel olarak gerekli tüm güvenlik önlemlerini almak zorundadır.
          7. Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgileri toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet web tarayıcının türü, işletim sisteminiz, sitemize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.
          8. Zaman zaman, sizi tanımlamamıza yardımcı olması için bilgisayarınıza bilgi yerleştirilebilir. Bu bilgi, genel olarak çerez veya "cookie" olarak bilinir. Ziyaretçilerimizin bu Siteyi nasıl ve ne zaman kullandığını gösteren bu bilgi, Sitemizi geliştirmemizde bize yardımcı olabilir. Çerez kullanımı, bir sanayi standardıdır ve birçok web sitesi bunları kullanmaktadır. Çerezler bilgisayarınıza kaydedilir. Çerez almak istiyorsanız ya da ne zaman yerleştirildiklerini bilmek istiyorsanız, web tarayıcınızda bu özellik varsa, web tarayıcınızı bunu yapacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezler hakkında daha detaylı bilgilere Çerez Politikamızdan ulaşabilirsiniz.
          9. Bu Gizlilik Politikası, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olarak, hiçbir yasal tezada yer verilmeden yürütülecektir. Eğer bu Gizlilik Politikasının herhangi bir maddesi, yasadışı, geçersiz ya da herhangi bir nedenden ötürü yasal açıdan uygulanamaz durumdaysa, o halde söz konusu madde bu politikadan çıkarılabilir sayılacak ve geriye kalan maddelerin geçerliliğini ve yasal açıdan uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
          10. Biobellinda internet sitesi üzerinden vermiş olduğunuz kişisel verileriniz yukarıda belirtilen dayanak ve amaçlar kapsamında iş ortaklarımıza, iştiraklerimize, tedarikçilerimize, hizmet aldığımız veya iş birliği içinde olduğumuz üçüncü kişilere, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere KVK Kanun’nu 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde ve bunlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir. Kişisel veri aktarımı yapılan tüm veri işleyen ve üçüncü kişiler, 6698 sayılı Kanuna uygun gizlilik yükümlülüğü altındadır.
          11. Bu İnternet Sitesine girerek ve kullanarak, işbu Gizlilik Politikasının şartlarını kabul etmiş oluyorsunuz.
          12. İnternet Sitesi Gizlilik Politikası’nın Yürürlüğü: İnternet Sitesi Gizlilik Politikası 31.01.2020 tarihlidir. Gizlilik Politikası’nın tümünün veya belirli maddelerinin yenilenmesi durumunda Gizlilik Politikası’nın yürürlük tarihi güncellenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere Aydınlatma Metni’nden ulaşabilirsiniz. KVK Kanunu kapsamında Veri Sorumlusu olarak Biobellinda’ya yapmak istediğiniz başvurular için Kişisel Veri Sahibi Başvuru Formu’ndan ulaşabileceğiniz BİOBELLİNDA KOZMETİK VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA A.Ş. Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize linkte yer alan yöntemler ile iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

İcon 1
50 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo Türkiye Her Yerine Kargo
İcon 2
İade Garantisi Ürün İade Garantisi
İcon 3
Hızlı Destek Hızlı ve Kolay Çözüm
İcon 4
3D Secure Güvenli Ödeme Yöntemi